• Material og Maling AS
  • Material og Maling AS
  • Material og Maling AS

Hus - Material og Maling AS er din totalleverandør

Det er alltid noe som skal gjøres på et hus. Er det ikke badet, så er det antakelig kjøkkenet som trenger en ansiktsløftning. Har du et hus som flasser maling eller et nikotingult soverom som trenger en ny og oppfriskende farge? Er det lenge siden noen tok en titt ned i pipa eller er det peisen som bør byttes ut?

Vi bistår gjerne gode råd. Vi har tilgang på arkitekter og ingeniører, samt alle håndverkere som trengs for at en kunde skal komme i mål med sitt byggeprosjekt i vår bransje.

Vi har tatt på oss ansvaret å tilby alle produkter og tjenester til hus og hytter. Ved å være medlem og aksjonær i byggevarekjeden BYGGtorget sørger vi for å ha et bredt sortiment av produkter til hus for konkurransedyktige priser.

Om du ønsker å bygge hus er det mange formelle lover og regler du skal forholde deg til. Ulike etater skal ha ulike skjemaer med ulik informasjon. Gjennom vårt medlemskap i Byggtorget, har vi tilgang til nødvendig dokumentasjon. Vi har over 30 års erfaring i bransjen. Skal du bygge hus/hytte/annet, eller renovere kan vi bistå med byggesøknader, prosjektering, masseberegning og prissetting.

Se: www.systemhus.no og www.fjordogfjellhytter.no 

Vi sender huskatalog i posten viss du er interessert. Hyttekatalog på nett.